Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażona mortadela

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mortadela 30-40 dag
jajko 1 szt
bułka tarta pikantna 20 dag
Papryka ostra mielona Prymat do smaku
keczup pikantny do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: smażona mortadela

Mortadelę kroimy w plastry o grubości 1 cm. Posypujemy papryką, panierujemy w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażymy na oleju na małym ogniu.SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JD 02.02.2024 19:00
mammOn opierdałaj ze smakiem jak mam mu robiła z keczupem ps: on jest nie pełnosprawyny
Bernadeta1 23.10.2012 00:40
na szybki obiad super
Kuchareczka2 13.08.2012 20:58
smak dzieciństwa
traktorek 21.06.2012 14:01
lubimy lubimy
babcia
babcia 07.06.2012 01:08
robie czesto
Aneta41 01.06.2012 12:35
nie przepadam, ale wyglada smacznie
Aneta41 01.06.2012 12:35
nie przepadam, ale wyglada smacznie
fictor123 28.04.2012 11:23
pycha
RenataZ-et 17.04.2012 20:16
robię tak samo
Wafelek2601 29.01.2012 23:25
super
Dorian 10.12.2011 13:29
pomyslowe i szybkie
mic 01.11.2011 19:44
ostatnio robilem z niej obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak