Składniki:
pręga wołowa | 30 dag |
boczek wędzony | 20 dag |
fasola | 20 dag |
buraki czerwone | 3 sztuki |
żurek | 1 szklanka |
przecier pomidorowy | 1 słoiczek |
śmietana | |
ziemniaki | 3 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
włoszczyzna |
pręga wołowa | 30 dag |
boczek wędzony | 20 dag |
fasola | 20 dag |
buraki czerwone | 3 sztuki |
żurek | 1 szklanka |
przecier pomidorowy | 1 słoiczek |
śmietana | |
ziemniaki | 3 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
włoszczyzna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: