Surówka z kiszonych ogórków

Surówka z kiszonych ogórków

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki kiszone

    5 szt.
  • marchewki

    3 szt.
  • seler korzeniowy średniej wielkości

    1 szt.
  • oliwa

    3 łyżki
  • cukier drobny

    do smaku
  • seler naciowy

    2 łyżeczki
  • zioła prowansalkie Prymat

    2 łyżeczki
  • natka pietruszki suszona

    2 łyżki
  • jabłko winne

    2 kilka szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki pokroić w paski. Dodać obrane i starte marchewki i seler korzeniowy. Jabłka również obrać i zetrzeć na tarce (po usunięciu gniazd nasiennych). Dodać oliwe, natkę pietruszi, cukier, pieprfz, zioła. Wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat