Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa zapiekana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa 20dag
ogórek konserwowy 3szt
cebula 2szt
śliwki suszone 10szt
żółty ser 10dag
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa zapiekana

Pokroić kiełbasę na porcje. Każdą z nich lekko ponacinać. Na posmarowanej olejem folii aluminiowej ułożyć kiełbasę, obłożyć pokrojoną w kostkę cebulą i ogórkiem. W nacięcia kiełbasy włożyć plasterki żółtego sera. Całość obłożyć suszonymi śliwkami. Każdą porcję kiełbasy osobno zawinąć w folie i upiec w piekarniku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak