Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki wieprzowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka wieprzowa 1,5 kg
cebula biała 6 szt
Marynata do mięs pikantna Prymat 1
olej roślinny 3 łyżki
Przyprawa do karkówki klasyczna Prymat 1 przyprawa
Papryka słodka mielona Prymat 1

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki wieprzowe

Mięso kroimy w plastry, następnie każdy z kawałków tłuczemy z każdej strony tłuczkiem.
mięso zalewamy olejem i dodajemy przyprawy- dokładnie mieszamy i odstawiamy w chłodne miejsce.
Cebule kroimy w plastry.
Mięso nadziewamy na wykałaczki na przemian z cebulą

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak