Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka z tuńczyka z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
ryż brązowy 1 szkl
groszek 1/2 puszki
kukurydza 1/2 puszki
Pieprz biały mielony Prymat
cebula biała 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z tuńczyka z warzywami

Ryż gotujemy w wodzie lekko osolonej .Odcedzamy i studzimy .Do zimnego ryżu dodajemy odcedzona kukurydzę i groszek . Pokrojoną drobniutko cebule i tunczyka z puszki . Wszystko dobrze mieszamy i doprawiamy pieprzem .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

radek305
radek305 26.10.2011 23:57
pięknie to wyglada
jolita 26.10.2011 08:04
mniam
jolita 26.10.2011 08:04
mniam
jolita 26.10.2011 08:04
mniam
jolita 26.10.2011 08:04
mniam
jolita 26.10.2011 08:04
mniam
jolita 26.10.2011 08:04
mniam
BernadettaP 26.10.2011 07:50
szybko, smacznie, apetycznie :-)
iwa643 26.10.2011 07:10
Ozdabiamy posiekaną natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak