Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa kapuściana II

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wywar z warzyw 1 litr
główka małej białej kapusty 1 szt
cebule 2 szt
mały seler 1 szt
marchew 2 szt
ziemniaki 6 szt
przecier pomidorowy 2 łyżeczki
pieprz papryka słodka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa kapuściana II

Obrane warzywa zalać gotowym wywarem, przyprawić i gotować do miękkości. Na koniec dodać przecier pomidorowy i posiekaną pietruszkę. Ostudzoną zupę zmiksować przed podaniem podgrzać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 18.12.2011 13:36
zupkę chetnie zjadam zawsze
Dorian 26.11.2011 22:36
pyszna zupka
Katarzyna/kate1980 26.10.2011 21:59
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak