Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z porów i jabłka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pory 500 gram
śmietana 4 łyżki
koperek 1 łyżka
sól do smaku
cukier puder do smaku
sok z cytryny 2 łyżeczki
jabłko kwaśne 3 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z porów i jabłka

Pory umyć, pokroić w cienkie paski, posolić. Dodać pokrojone w cienkie paski jabłka oraz reszte składników. Wszystko starannie wymieszać. Skropić sokiem z cytryny. Doskonała surówka do ryb.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak