Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa fasolowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso 50 dag
ząbek czosnku 3 szt
boczek 10 dag
małe cebule 2 szt
mąka 2 łyżeczki
sól, pieprz
fasola 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowa

Pokrojone mięso włożyć do wody, posolić i gotować. Gdy będzie na wpół miękkie wrzucić fasolę i drobno pokrojony czosnek. Całość gotować do całkowitej miękkości fasoli. Około 15 minut przed końcem dodać włoszczyznę. Zagęścić zasmażką z cebuli, boczku i maki. Doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 21.11.2011 08:55
superrr

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak