Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś na torciku z pumpernikla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pumpernikiel 120 g
Serek philadelphia
płatki migdałowe 60 g
serek wiejski
sałata lodowa
listki mięty
czarne oliwki 30 g
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś na torciku z pumpernikla

Z pieczywa wycinamy małe krążki i smarujemy je serkiem po czym sklejamy po dwa w małe torciki. Boki torcików smarujemy serkiem i obtaczamy w migdałach. Na wierzchu układamy łyżeczkę serka wiejskiego, kawałek sałaty lodowej, listek mięty, połowę oliwki, zrolowany płatek łososia i żurawinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak