Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ocet czosnkowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ocet winny 1 litra
czosnek 4 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Ocet czosnkowy

Czosnek przeciskamy przez praskę , wkładamy do słoja .Zalewamy mocnym octem winnym .Dobrze mieszamy.wstawiamy do lodówki na 2 dni .Filtrujemy , przelewamy do butelek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 09.10.2011 11:27
super
Sylwia56
Sylwia56 10.06.2011 00:27
ciekawe
Goya 12.03.2011 17:59
dobry
Kate131 13.08.2010 08:52
też taki robię,mój mąż polewa pizze:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak