Ocet czosnkowy

Ocet czosnkowy

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ocet winny

    1 litra
  • czosnek

    4 ząbki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czosnek przeciskamy przez praskę , wkładamy do słoja .Zalewamy mocnym octem winnym .Dobrze mieszamy.wstawiamy do lodówki na 2 dni .Filtrujemy , przelewamy do butelek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ronald88

09.10.2011 11:27
super

Sylwia56

10.06.2011 00:27
ciekawe

Goya

12.03.2011 17:59
dobry

Kate131

13.08.2010 08:52
też taki robię,mój mąż polewa pizze:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat