Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty włoskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 2 sztuki
papryka marynowana 1 strąg
ser edamski 5 dag
czosnek 1 ząbek
sos majonezowy 4 łyżki
kapusta włoska ½ główki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty włoskiej

Kapustę cienko poszatkować, pomidory, paprykę i jajko pokroić w kostkę. Ser żółty pokroić w kostkę. Wymieszać wszystkie składniki, polać majonezem roztartym z czosnkiem i odrobiną mleka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak