Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotlety wołowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
cebula 4 szt.
przecier pomidorowy 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: kotlety wołowe

Wołowinę umyć, wyżyłować, pokroić w plastry, zbić, ułożyć w rondlu, przekładając pokrojoną w piórka cebulą, lekko oprószyć solą, dusić pod przykryciem, podlewając od czasu do czasu woda; gdy mięso jest już miękkie, dodać przecier pomidorowy, poddusić chwilę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak