Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa truskawkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

TRUSKAWKI MROŻONE 1 kg
galaretka truskawkowa 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa truskawkowa

Lekko zmrożone truskawki zmiksować. Włożyć do rondla, wlać jedna szklankę wody i gotować na małym ogniu, stale mieszając. Do gorącej masy wsypać galaretki i mieszać tak długo aż galaretki się rozpuszczą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia/tubisiek 04.12.2011 18:46
uwielbiam :)
Reda 08.11.2011 17:55
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak