Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekolada z rumem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gorzka czekolada 10 dag
mleko 2,5 szk
cukier 1 łyżka
rum 7 łyżek
cynamon Prymat
bita śmietana

Przepis i sposób przygotowania na: Czekolada z rumem

Mleko podgrzać i dodać pokruszoną czekoladę, cukier i odrobinę cynamonu. Ponownie podgrzać. Na koniec wlać rum i wymieszać. Przelać do filiżanek i ozdobić bitą śmietaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 24.01.2014 20:28
bardzo ładnie podana
Bernadeta1 18.01.2014 11:07
pyszna taka czekolada
caralajna 23.06.2013 07:27
uwielbiam.
Granita 31.05.2013 09:56
idealna na pochmurne dni i osłodę życia
kate.500 04.03.2013 08:19
super pyszny rozweselacz i rozgrzewacz
olkaaa 01.03.2013 08:11
fantastyczny pomysł
Wafelek2601 30.12.2012 00:55
Super
MAR3STA 19.12.2012 16:14
super
Grazyna0211 01.12.2012 11:23
bardzo apetyczna
Elżbieta17 16.11.2012 11:16
pięknie podana:)
smakoszek 03.11.2012 09:33
ależ pysznie wygląda:)
barbara11561 14.08.2012 12:21
pychotka
m1monika 03.04.2012 11:42
pyszna :-)
alaaa 26.02.2012 18:24
pycha,lubię takie mixy
Justa32 23.11.2011 20:33
pyszna
Magdalena1110 25.10.2011 16:54
pycha
eli82 25.10.2011 16:45
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak