Składniki:
jajko | 2 sztuki |
mąka | 1,5 szklanki |
mleko | 2 szklanki |
sól | szczypta |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 3 łyżeczki |
parówki | 10 sztuk |
ser żółty | 30 dag |
jajko | do panierowania |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
jajko | 2 sztuki |
mąka | 1,5 szklanki |
mleko | 2 szklanki |
sól | szczypta |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 3 łyżeczki |
parówki | 10 sztuk |
ser żółty | 30 dag |
jajko | do panierowania |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: