Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z ryby wędzonej na kanapki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba wędzona 30 dag
twaróg 50 dag
śmietana 1 szklanka
pietruszka 1 pęczek
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z ryby wędzonej na kanapki

Rybę obrać ze skóry, utrzeć z twarogiem, pod koniec ucierania dodać śmietanę i posiekany na drobno koperek. Na koniec doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aacaac 26.11.2011 08:16
mniam mniam
Reda 20.11.2011 08:12
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak