Składniki:
rostbef wołowy | 60 dag |
wędzony boczek | 5 plastrów |
cebula | 2 średnie |
ogórek kiszony | 2 sztuki |
mąka | 2 łyzki |
olej | 2 łyzki |
masło klarowane | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
grzyby suszone | 5 sztuk |
chleb żytni | 1 kromka |
rostbef wołowy | 60 dag |
wędzony boczek | 5 plastrów |
cebula | 2 średnie |
ogórek kiszony | 2 sztuki |
mąka | 2 łyzki |
olej | 2 łyzki |
masło klarowane | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
grzyby suszone | 5 sztuk |
chleb żytni | 1 kromka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: