Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane kiełbaski

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała kiełbaska 1 kg
śliwki suszone bez pestek 16 szt
herbata czarna 450 wrząca

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane kiełbaski

Śliwki namoczyć przez 30 minut w wrzącej czarnej herbacie, osączyć i przekroić na połówki. Kiełbaski naciąć wzdłuż w rozcięciu umieścić połówki śliwek, spiąć namoczonymi wykałaczkami i grillować około 20 minut obracając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 18.12.2011 08:08
Dziękuje
Norgiusz 18.12.2011 07:44
pycha
Chojłówna 24.11.2011 14:08
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak