Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z flądry w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z flądry 300 gram
olej do smażenia 100 ml
sól do smaku
jajko 1 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z flądry w panierce

Filety umyć, obsypać przyprawą do ryb, solą i pieprzem. Panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju z dwóch stron. Doskonale komponuje się z ryżem i białym sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rutynka 10.01.2012 09:31
mm pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak