Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bigosik

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1 szt
kapusta kiszona 1 woreczek
kiełbasa zwyczajna 2 laski
łopatka bez kości 50 dag
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: bigosik

najpierw ugotować kapustę białą odcedzić później kiszoną zagotować i odcedzić mięso usmażyć na tłuszczu i kiełbasę też usmażyć tylko że osobno odcedzone kapusty połączyć i wymieszać potem połączyć z mięsem i kiełbasą pod koniec dodać koncentrat pomidorowy i doprawić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 15.12.2011 06:54
pycha
aga130982 24.10.2011 14:44
zgłosiłam że się wpis zdublował!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak