Składniki:
szalotki | 2 szt |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżeczki |
bulion drobiowy | 125 ml |
gęsta śmietana | 150 ml |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
filet z dorsza | 60 dag |
estragon | 1 łyżeczka |
ogórki | 80 dag |
szalotki | 2 szt |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżeczki |
bulion drobiowy | 125 ml |
gęsta śmietana | 150 ml |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
filet z dorsza | 60 dag |
estragon | 1 łyżeczka |
ogórki | 80 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: