Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piegowaty budyń

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń śmietankowy 1 torebka
masło 1 łyżka
bita śmietana 1 opkowanie
jagody 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: piegowaty budyń

jogody przebierz a budyń ugotuj wg przepisu i ostudź go do temperatury pokojowej wymieszaj go z jagodami i rozłóż do małych miseczek, ostudź.Przed podaniem przybierz bitą smietaną.Zamiast jagód moga być porzeczki,maliny czy truskawki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak