Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz kapuściany

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 1 szt
tłuszcz do smażenia
marchew 1 szt
ziele angielskie 2 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna
pieprz
kapusta biała 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz kapuściany

Marchew obieramy, ścieramy na grubych oczkach, gotujemy przez 10 minut po czym dodajemy odciśniętą kapustą kiszoną (dolewamy około szklanki wody) i ziele angielskie i gotujemy jeszcze 10 minut. Odcedzamy, studzimy. Cebulę obieramy, kroimy w małą kostkę, lekko przesmażamy, dodajemy do kapusty z marchewką. Farsz doprawiamy do smaku pieprzem i kucharkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 10.11.2011 21:04
do krokiecików

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak