Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapki bankietowe z łososiem i szpinakiem.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 2 sztuki
szpinak siekany 4 łyżki
ser feta 100 g
masło
chleb razowy

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapki bankietowe z łososiem i szpinakiem.

Kroimy kromki, kładziemy na nie łososia. Szpinak mieszamy z fetą, doprawiamy do smaku, układamy masę szpinakową na łososiu i ozdabiamy listkiem mięty lub połową pomidorka koktajlowego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 08.02.2012 05:51
bardzo lubie takie
zdzislawa2 04.12.2011 13:41
smakowite
calliope 04.12.2011 10:47
fajne kanapki
calliope 04.12.2011 10:47
fajne kanapki
ilka_86 11.11.2011 20:49
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak