Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki z mielonego mięsa pieczone na ruszcie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielone mięso 500 g
jajko 1 szt
oliwa 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki z mielonego mięsa pieczone na ruszcie

Mięso doprawić solą ,pieprzem na ostro,wymieszać z roztrzepanym jajkiem,uformować mięsne wałeczki wielkości palca i upiec je na silnie rozgrzanym grillu przewracając,podawać można z surową cebulą,pokrojoną w drobną kostkę i z zieloną papryką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena1110 23.10.2011 19:55
bardzo fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak