Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

młode ziemniaczki z maesłkiem i koperkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 50 g
koperek 1 pęczek
ziemniaki młode

Przepis i sposób przygotowania na: młode ziemniaczki z maesłkiem i koperkiem

ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy, do garnka z gorącymi ziemniakami dodajemy pokrojone na mniejsze kawałki masło i posiekany drobno koperek, przykrywamy i delikatnie potrząsamy, do momentu aż masło się roztopi a koperek oblepi ziemniaczki
na zdjęciu z mielonymi z cukinią i sałatką

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SylwiaMagdaSabin 01.03.2012 09:29
super
Smakosz6 28.10.2011 11:58
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak