Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwiczki z roszponką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

polędwica wołowa 12 plaster
żółty ser 12 plaster
por 1
jajko 2
pomidor 1
oliwa 2 łyżka
ząbek czosnku 1
bazylia
sól do smaku
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwiczki z roszponką

Ząbek utrzeć z solą, cukrem, wymieszać z bazylią i oliwą. Jajka pokroić na plastry. Polędwicę pokroić wymieszać z przyprawami. Położyć na każdy ser sałatkę i słupek pora. Zwinąć roladki i położyć na sałacie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adam12 02.11.2011 16:28
Można też podawać na pieczywo.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak