Składniki:
polędwica wołowa | 60 dag |
olej | 1 litr |
żółtko jajek | 3 |
masło | 15 dag |
cebulka | 2 |
ząbek czosnku | 1/2 |
ocet winny | 2 łyżka |
woda | 2 łyżka |
estragon | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
polędwica wołowa | 60 dag |
olej | 1 litr |
żółtko jajek | 3 |
masło | 15 dag |
cebulka | 2 |
ząbek czosnku | 1/2 |
ocet winny | 2 łyżka |
woda | 2 łyżka |
estragon | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: