Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane ogórki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek 3
twaróg 30 dag
śmietana 2 łyżka
prażone ziarno sezamu
sól do smaku
oregano do smaku
pszenica 6 łyżeczka
rzodkiew 6 łyżeczka
konfitura żurawinowa 1/3 słoiczek

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane ogórki

Ogórki bez obierania pokroić w poprzek. Z góry wyciąć część miąższu. Twaróg wymieszać ze śmietaną, przyprawić do smaku. Nadzienie włożyć do ogórka, doprawić konfiturą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak