Krok

original

Ziemniaki pozbawić mundurków. Dać do osolonej wody i zagotować. Następnie odcedzić i zostawić do ostudzenia. Później zmielić je w maszynce do mięsa. Do tak zgniecionych ziemniaków dodać obie mąki. Wszystko dokładnie ugnieść na ciasto. Popieprzyć.

Krok

original

Parówki pozbawić osłonek, następnie gotujemy. Po tym jak się ugotują przeciąć na pół i połówki przeciąć znów na pół (wzdłuż). Wziąć kawałek ciasta, rozpłaszczyć na dłoni, włożyć jedną połówkę parówki

Krok

original

Zwinąć dokładnie i panierować w bułce tartej.

Krok

original

Smażyć na oleju.

Krok

original

Z dwóch stron, bardzo dokładnie.

Krok

original

Przełożyć na talerz i polać keczupem. Smacznego!



Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    podoba mi się to danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oooo...nowy pomysł na parówki...super...
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pomyslowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !