Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab faszerowany kapustą pekińską

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab 1 kg
pieczarki 20 dkg
cebula 1 szt
masło
przyprawa uniwersalna
sól
pieprz
czosnek
kapusta pekińska 0,5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: schab faszerowany kapustą pekińską

kapustę drobno kroimy wraz z pieczarkami i cebulą smażymy na maśle. Schab rozbijamy i lekko nacieramy przyprawami farszem napełniamy mięso i zwijamy w roladki. Każdą roladkę zawijamy w folię aluminiową i pieczaemy w piekarniku ok 35 min przed końcem lekko otwieramy by się zarumieniły

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 12.04.2013 15:17
ciekawy pomysl i polaczenie skladnikow
halinka1011 23.10.2011 10:00
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak