Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nerki baranie na rożenkach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

oliwa
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nerki baranie na rożenkach

Nerki baranie opłukać,poprzecinać na połowy nie rozdzielając ich,zdjąć błonę i tłuszcz,umoczyć je po obu stronach w oliwie i nadziewać na rożenki,tak aby połówki były rozwarte,położyć na bardzo silnie rozgrzany ruszt i piec po 3 minuty z każdej strony,następnie posolić ,posypać pieprzem,podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 27.10.2011 15:46
wow supcio

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak