Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby smażone z czosnkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ząbki czosnku 3 szt
sok z cytryny 1 łyżeczka
natka pietruszki
sól, pieprz
prawdziwki 50 dag
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby smażone z czosnkiem

Grzyby oczyścić, umyć , odciąć trzonki. Obrać cebulę i czosnek, posiekać w kostkę zeszklić na oleju. Dodać grzyby i smażyć aż cały płyn odparuję. Zdjąć z patelni, posolić, popieprzyć. Posiekaną pietruszkę wymieszać z sokiem cytrynowym i gotowym sosem polać grzyby.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 11.12.2011 15:00
pycha !
dianix 10.12.2011 19:29
grzbki bym mogla jesc
Justa32 25.10.2011 08:53
smaczne
SmacznaPyza 22.10.2011 18:01
a co zrobić z trzonkami? wyrzucasz je?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak