Składniki:
mięso mielone wołowo-wieprzowe | 0,25 kg |
Czosnek suszony Prymat | 1 szt |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 2 łyzki |
cebula | 1 szt |
pieprz do smaku | |
oliwa | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
woda | o,25 l |
bulion | 1 szt |
boczek | 2 surowy bez kości |
mięso mielone wołowo-wieprzowe | 0,25 kg |
Czosnek suszony Prymat | 1 szt |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 2 łyzki |
cebula | 1 szt |
pieprz do smaku | |
oliwa | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
woda | o,25 l |
bulion | 1 szt |
boczek | 2 surowy bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: