Składniki:
ryba | 600 g |
tłuszcz do smażenia | |
włoszczyzna | 1 pęczek bez kapusty |
pieczarki | 150 g |
cebula | 2 szt |
mąka | 3 łyżki |
śmietana | 1/2 szkl |
żołty starty ser | 50 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ryba | 600 g |
tłuszcz do smażenia | |
włoszczyzna | 1 pęczek bez kapusty |
pieczarki | 150 g |
cebula | 2 szt |
mąka | 3 łyżki |
śmietana | 1/2 szkl |
żołty starty ser | 50 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: