Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty czerwonej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 1-2
cebula 1
oliwa 1 łyżka
sól i cukier do smaku
kapusta czerwona kilka listków

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty czerwonej

Kapustę poszatkować. Posolić i skropić sokiem z cytryny pozostawić w chłodnym miejscu na ok. 30 minut. Po tym czasie dodać do kapusty pozostałe składniki pokrojone w kostkę. Oliwę doprawić do smaku dodać własne przyprawy według uznania i dokładnie wymieszać z kapustą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 29.04.2012 21:42
Świetny dodatek do obiadu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak