Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z warzywami

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak ugotowany 20 dag
mięso wieprzowe 20 dag
czosnek 1-2 ząbki
sól
pieprz
surowe żółtko 1 szt
gałka muszkatowa
parmezan starty 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z warzywami

Ugotowany szpinak posiekać drobno. Czosnek przepuścić przez praskę i wymieszać z solą. Mięso wieprzowe przepuścić przez maszynkę. Szpinak, mięso mielone, surowe żółto i przyprawy razem wymieszać na jednolitą masę. Pierożki podawać polane stopionym masłem i posypać startym parmezanem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak