Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do nadziewanych warzyw

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso jagnięcie 400 g
cebula 1 szt[posiekana]
ryż 1/2 szkl
listki mięty 1 łyżka[posiekane]
koperek 1 łyżka
sos pomidorowy 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do nadziewanych warzyw

Zmielone mięso wymieszać z cebulą,miętą,koperkiem oraz ryżem i sosem pomidorowym,przyprawić do smaku solą i pieprzem,przygotowanym nadzieniem można napełniać pomidory,bakłażany,strąki papryki,liście winogron i kapusty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak