Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowo-tuńczykowa z dymką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
cebula biała 1/2 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem
Pieprz biały mielony Prymat
sól do smaku
twaróg 1 (półtłusty)
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowo-tuńczykowa z dymką

Twaróg dusimy widelcem i dodajemy do niego tuńczyka z puszki wraz z olejem .Mieszamy dokładnie wszystko.Cebule i dymkę siekamy ,dodajemy do pasty .Wszystko mieszamy .doprawiamy solą pieprzem i papryką słodką .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolanta19 25.10.2011 19:19
uwielbiam
Justyna Jussstiii 22.10.2011 08:55
super przepis bardzo mi się on podoba:) muszę to zrobić
halina17 21.10.2011 10:36
smaczna
owocówka 21.10.2011 08:54
zjadłabym ją oczami :D
gosia47-47 21.10.2011 08:47
pycha
jolita 21.10.2011 08:17
mniam
iwa643 21.10.2011 07:14
Ozdabiamy dymką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak