Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem
cebula 1/2 szt
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z tuńczyka

Tuńczyka dusimy widelcem .Dymkę siekamy .Cebulę kroimy drobniutko w kostkę . wszystkie składniki razem łaczymy . Doprawiamy pieprzem do smaku . Odstawiamy do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Olaa 03.11.2011 09:06
lubię
Olaa 03.11.2011 09:06
lubię
Monika111 21.10.2011 07:46
lubię takie :)
iwa643 21.10.2011 06:51
podajemy np do tostów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak