Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg po angielsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg 4 szt
ketchup 3 łyżki
rodzynki 30 g
masło 2 łyżki
natka pietruszki usiekana
sól do smaku
Przyprawa curry orientalna Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg po angielsku

Pstrągi oczyścić,opłukać,polać ketchupem wymieszanym z rodzynkami,przyprawami i posiekaną natką pietruszki,następnie zawinąć w natłuszczony pergamin,końce zawiązać nitką,upiec w gorącym piekarniku,podawać po zdjęciu pergaminu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak