Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Homar po hiszpańsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

homar 1 puszka
majonez 150 g
koperek posiekany
papryka konserwowa 2 strągi
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Homar po hiszpańsku

Paprykę wraz z jajkiem zemleć i wymieszać razem z majonezem , koperkiem i doprawić do smaku,homara ułożyć w salaterce,polać sosem i udekorować,według własnych upodobań do sosu można dodać utarty czosnek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak