Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kulki serowe II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser morski 25dag
rokpol 5dag
ser fromage 10dag
ser topiony 10dag
ser kozi 2łyżki
koper świeży 2łyzki
szczypiorek 2łyżki
natka pietruszki 2łyżki
orzechy włoskie 2łyżki mielone

Przepis i sposób przygotowania na: Kulki serowe II

Sery dwukrotnie przepuścić przez maszynkę. Dokładnie wymieszać. Z masy serowej formować kulki wielkości orzecha włoskiego. Do trzech miseczek wsypać oddzielnie paprykę, orzechy zmielone, zieleninę. Kulki obtaczać w papryce orzechach i zieleninie.Podawać jako przystawkę

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak