Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zielony beszamel

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szoinak mrożony 0,5 opakowania
czosnek 3 ząbki
masło do smażenia
sól do smaku
ser wędzony 200 g
beszamel 2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: zielony beszamel

szpinak podsmażamy na maśle do rozmrożenia, dodajemy przeciśnięty czosnek, przyprawiamy, dusimy do odparowania wody, następnie dodajemy starty na tarce ser wędzony, i podgrzewamy do stopienia sera.
Łączymy z sosem beszamelowym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 15.04.2012 20:22
ciekawy
Adamorek 15.02.2012 16:06
coś nowego
marcinek 12.02.2012 07:15
Super
SylwiaMagdaSabin 12.01.2012 17:41
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak