surówka z kapusty włoskiej

surówka z kapusty włoskiej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta włoska

    kilka listków
  • marchew

    1-2
  • biała część pora

    1
  • jabłka

    1
  • troche oliwy z oliwek

  • sól i pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i posolić. Pozostałe składniki zetrzeć na tartce o grubych oczkach. Skropić sokiem z cytryny. Dodać trochę oliwy doprawić do smaku i całość dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IlonaAlbertos

09.04.2012 22:25
Fajne połączenie składników.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat