Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane z feta i czerwona cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

feta 1/2 szt
cebula czerwona 1 szt
korniszony 2 szt
papryka czerwona 1 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem
oliwa
majonez 1 łyżka
śmietana 1 łyzka
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane z feta i czerwona cebulą

Ugotowane jajka obieramy przekrawamy i wyciągamy żółtka . Robimy nadzienie=żółtka siekamy dodajemy pokrojona fetę ,posiekana cebulę ,dymkę korniszona i paprykę .Wszystko mieszamy kropimy oliwa .Doprawiamy solą ,pieprzem i nakładamy do jajek . Ozdabiamy majonezem wymieszanym z śmietaną .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 04.10.2012 21:52
Warte wypróbowania.
Gabriela7 21.10.2011 06:44
extra
iwa643 20.10.2011 07:28
Ozdabiamy feta i cebulą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak