Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sardynki po kapitańsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sardynka 1 puszka
śmietana 1/2 szkl
banan
pomidor
natka pietruszki posiekana
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sardynki po kapitańsku

Sardynki wyłożyć na półmisek,zalać doprawioną śmietaną wymieszaną z posiekaną natką pietruszki i obranym roztartym bananem,doprawić do smaku,udekorować cząstkami jajka i pomidora.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak