Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta czosnkowa z koperkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek homogenizowany 300 g
koperek 2 łyżeczki
masło 1 łyżka
czosnek 2 ząbki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta czosnkowa z koperkiem

Masło utrzeć, dodawać po łyżce serka homogenizowanego. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i posiekany koperek. Wymieszać i doprawić do smaku solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 19.03.2013 20:29
moje smaki, super
Grazyna0211 15.11.2012 17:29
do tego świeża bułeczka pycha
barbara11561 25.04.2012 10:11
świetna
alaaa 29.02.2012 15:02
super do chlebka
aacaac 06.02.2012 08:01
gajne
karolina1869 25.12.2011 12:01
lubie takie dodatki
Magdalena1110 20.10.2011 18:04
pyszna
Magdalena1110 20.10.2011 18:04
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak